Mladi napadač juniorske reprezentacije

Maksimović: Dobra smo generacija, imam visoka očekivanja

D. Kurbegović

Bh. juniorska reprezentacija danas je sa 3:0 deklasirala Makedoniju u prijateljskoj utakmici.

Šansu da zaigra dobio je i mladi napadač Slobode Saša Maksimović, koji je s 11 golova prvi strijelac juniorske Premijer lige BiH.

"Dobro smo otvorili utkamicu, ušli smo oštro od prve minute. Ispunili smo sve što je šef tražio od nas i na kraju smo slavili s 3:0", kazao je Maksimović za SportSport.ba, dodavši:

"Ubjedljiva pobjeda, sve u svemu možemo da budemo zadovolljni".

Maksimović je danas ušao u igru u nastavku utakmice i očekuje da u budućnosti također bude u užem izboru kandidata kod selektora.

"Dobio sam šansu i dosta sam zadovoljan, očekujem da dobijem šansu i u narednoj utakmici i da pokažem šefu da može na mene da računa", ističe maksimović.

"Veoma dobra generacija, očekujem da možemo izboriti Elitni krug i što da ne - otići na Evropsko prvenstvo", zaključio je Maksimović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi