Maksimović pobjegao Karaliću i Raševiću

Lista strijelaca Prve lige RS

Maksimović pobjegao Karaliću i Raševiću

A. Beganović

Dejan Maksimović, ofanzivni fudbaler Kozare, najbolji je strijelac dosadašnjeg dijela Prve lige Republike Srpske.

Kazara je u 11. kolu Prve lige Republike Srpske sa 3:1 savladala Mladost iz Gacka, a pogodak je postigao i pomenuti Maksimović, koji je tako stigao do brojke od šest pogodaka u dosadašnjem dijelu sezone.

Iza Maksimovića na listi strijelaca se nalaze Vladimir Karalić (Sloboda Mrkonjić Grad) i Dejan Rašević (Sutjeska) sa po pet postignutih pogodaka.

Lista strijelaca Prve lige Republike Srpske:

Dejan Maksimović (Kozara) - 6 pogodaka

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vladimir Karalić (Sloboda Mrkonjić Grad) i Dejan Rašević (Sutjeska) - 5 pogodaka

Zlatan Bosnić (Kozara), Arnes Brkić (Sloboda N.Grad), Dejan Drakul (Sutjeska), Ivan Ninić (Napredak), Miloš Srndović (Kozara), Ivan Mirković (Drina HE Višegrad), Selmir Mahmutović (Proleter), i Ognjen Škorić (Kozara) - 4 pogotka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti