Maksimović: Spremni ćemo dočekati nastavak sezone

Fudbaleri Radnika na priprema u Budvi

Maksimović: Spremni ćemo dočekati nastavak sezone

D. Vejo

Nakon što su prvi dio priprema odradili kod kuće, fudbaleri Bijeljinskog Radnika, uputili su se prije nekoliko dana ka Budvi, gdje odrađuju drugi ciklus pripema kao i test utakmice pred nastavak proljetnog dijela sezone.   

Iako su bijeljinci postigli zavidan rezultat, tokom prvog dijela prvenstva, a to je četvrta pozicija na tabeli, oni tu ne staju. Bodovna razlika između njih i prvolasirane Slobode je svega pet bodova. Prednost koja je dostižna uz mnogo truda i rada.

 

„Nalazimo se trenutno u Rafailovićima, nadomak Budve. Ovdje smo stigli 31. januara. Uslovi su odlični, sve je na zavidnom nivou. Što je najbitnije tim je spreman i zdrav, tako da se nadam da ćemo spremni dočekati nastavak prvenstva“, rekao je za SportSport.ba vezni igrač Radnika, Dejan Maksimović.

 

Klub se za drugu dionicu prvenstva pojačao i sa najboljim strijelcem Prve lige Republike Srpske, Aleksandrom Glišićem.

 

„Jeste, novi igrač je došao u klub. Riječ je o bivšem igraču Tekstilca, Aleksandru Glišiću. Smatram da će se brzo uklopiti u naš kolektiv i da ćemo što prije početi da djelujemo kao jedna cjelina“, dodao je Maksimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Fudbaleri Radnika su do sada odigrali dvije kontrolne utakmice. Prvu su remiziriali rezultatom 1:1, dok su drugu izgubili minimalnim rezultatom od 1:0. Naredni test protivnik timu iz Bijeljine biće Lovćen, s kojim će u srijedu odmjeriti snage.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti