Malbašić: Ostaje žal za propuštenim bodovima

Fudbaler Slobode MG nakon poraza od Slavije

Malbašić: Ostaje žal za propuštenim bodovima

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada poraženi su danas pred svojom publikom u zaostalom meču prvog kola play-outa od ekipe Slavije rezultatom 3:4. 

Ovo je prvi poraz Mrkonjićana od kako je na klupu sjeo Čedomir Ćulum, čime su prekinuli seriju od dvije vezane pobjede.

U porazu tima iz Mrkonjić Grada istakao se krilni napadač Aleksandar Malbašić, koji je u svoju statistiku upisao pogodak i asistenciju, ali ni to nije bilo dovoljno da njegovi saigrači i on stignu do pozitivnog rezultata.

"Bila je to jedna otvorena utakmica, sa dosta šansi kako na jednoj tako i na drugoj strani. Ekipa Slavije postavila se veoma dobro. Probudili smo se, ali kasno. Ostaje žal za propuštenim bodovima", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Slobode MG, Aleksandar Malbašić.

Ova dva tima nemaju vremena za odmor jer ih već u subotu čekaju utakmice četvrtog kola play-outa. Slavija će na svom terenu ugostiti Sutjesku iz Foče, dok će Sloboda MG biti domaćin ekipi Sloge iz Doboja.

Podsjetimo, Malbašić je minule zime u Slobodu stigao kao pojačanje iz banjalučkog Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi