Malbašić: Trijumfom se želimo oprostiti od sezone

Sloboda MG dočekuje Sutjesku

Malbašić: Trijumfom se želimo oprostiti od sezone

D. Vejo

Ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada polako ali sigurno sezonu 2016/2017 privodi kraju.

Čedomir Ćulum u njegovi izabranici, kao posljednji test imaće ekipu Sutjeske iz Foče. Mrkonjićani se nalaze u zavidnoj formi od kada je na klupu stigao mladi stručnjak Ćulum, pa se tako nadaju povoljnom ishodu i sutra.

"U početku sezone smo igrali nešto slabije, ali od kada smo dobili novog trenera, sve je krenulo kako treba. Iz meča u meč podizali smo formu i bili sve bolji, a to najbolje govore i rezultati koje smo ostvarili. Mi želimo trijumfom da se oprostimo od sezone i tako obradujemo naše navijače. U tom slučaju, bili bismo prvi tim na tabeli kada je u pitanju Liga za opstanak", ističe za SportSport.ba fudbaler Slobode MG, Aleksandar Malbašić.

Ovaj krilni napadač, Slobodu je pojačao minule zime, a gdje je stigao iz redova banjalučkog Borca. Do sada, u svoju statistiku je upisao šest pogodaka i osam asistencija. Dobre igre u dresu tima iz Mrkonjić Grada, privukle su određene skaute.

"Zadovoljan sam svojom igrom. Na svu sreću, povrede su me zaobišle što je mnogo važno kada se bavite ovim poslom. Imam ponude iz Prve lige Republike Srpske ali i inostranstva, tačnije Austrije. Nakon sutrašnjeg meča, uzeću pred sebe nekoliko dana da vidim šta i kako dalje. Koja bi to opcija u ovom momentu najviše odgovarala mojoj karijeri", zaključuje on.

Meč između Slobode MG i Sutjeske igra se sutra od 17.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije