Malbašić: Zadovoljni smo igrom, idemo dalje

Strijelac gola za Borac o jučerašnjem meču

Malbašić: Zadovoljni smo igrom, idemo dalje

D. Vejo

Fudbaleri Borca ostvarili su prvu pobjedu tokom pripremnih utakmica.

Na svom terenu, jučer su sa velikih 4:0 praktično deklasirali konkurenta u ligi ekipu Rudara iz Prijedora. Među zapaženim akterima crveno-plavog tabora bio je i novi-stari napadač.

"Iza nas je jedna sjajna utakmica gdje smo postigli četiri gola. Rezultat je bio u drugom planu, više smo se usredotoćili na to da ispunimo zahtjeve koje nam je šef postavio. Naravno, ova pobjeda mnogo nam znači na samopouzdanju. Ostalo je još malo do početka prvenstva, tako da moramo što prije da se uigramo", rekao je za SportSport.ba napadač Borca, Aleksandar Malbašić.

Podsjetimo, Malbašić je bio asistent kod drugog pogotka Radoje, te se i sam upisao u strijelce kod trećeg pogotka čime za sada opravdava povjerenje Zorana Dragišića.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi