Malčić i naredne sezone u GOŠK-u

Najbolji strijelac Prve lige FBiH

Malčić i naredne sezone u GOŠK-u

Željko Malčić, najbolji strijelac Prve lige FBiH, odlučio je ostati u redovima GOŠK-a iz Gabele.

Novi trener Faruk Kulović čelnicima kluba je istaknuo da želi zadržati kostur tima, posebno izdvojivši Željka Malčića, kao zaista izvrsnog igrača za ovaj rang takmičenja.

"Dogovorili smo se s Malčićem i on definitivno ostaje u GOŠK-u. Sačuvat ćemo veći dio tima koji smo imali prošle sezone te proširiti konkurenciju s još jednim stoperom i veznjakom'", kaže direktor GOŠK-a Lujo Ilić i dodaje:

"Pripreme ćemo obaviti u Gabele, uz mogućnost odlaska na Kupres ukoliko bude zaista prevruće za rad."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U ovom trenutku je sigurno da dres GOŠK-a naredne sezone neće nositi Mladen Stjepanović i Mario Mornar, a u timu iz Gabele sada su oprezni u isticanju svojih ciljeva i ambicija za narednu sezonu

"Želimo biti stabilan prvoligaš i dodatno unaprijediti omladinsku školu koja je imala dosta uspjeha u prethodne dvije sezone", zaključio je direktor GOŠK-a. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.