Malinović: Naš cilj su tri boda

Krupa gostuje Tekstilcu

Malinović: Naš cilj su tri boda

D. Vejo

Fudbaleri Krupe će u okviru trećeg kola play-off faze Prve lige Republike Srpske svoja koplja ukrstiti na gostovanju u Derventi protiv tamošnjeg Tekstilca.

Nakon velike domaće pobjede protiv glavnog konkurenta za ulazak u društvo najboljih bh. klubova ekipe Mladosti, izabranici Slobodan Starčevića okreću se narednom meču.

Bitku za prvo mjesto koje vodi u Premijer ligu BiH, nastavljaju već za dva dana kada idu na gostovanje u Derventu. Da meč neće biti ni malo lak, to najbolje zna fudbaler Krupe, Srđan Malinović.

"Tkstilac je jedna veoma dobra i disciplinovana ekipa. Imamo težak zadatak u Derventi ali mi imamo jasan cilj i idemo ka tome, a to je pobjeda kao jedina opcija koja dolazi u obzir. Želimo na gostovanju u Derventi da nastavimo pobjednički niz i da dođemo korak bliže ka ulasku u Premijer ligu BiH", ističe za SportSport.ba vezni igrač Krupe, Srđan Malinović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč između Tekstilca i Krupe igra se u srijedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi