Malkočević i Karačić dobili nove ugovore

Produžena saradnja na još godinu dana

Malkočević i Karačić dobili nove ugovore

E. Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine prošlog mjeseca igrala je na Evropskom prvenstvu drugi put zaredom što je sjajan rezultat za naš fudbal.

Selektor kadetske reprezentacije BiH, Sakib Malkočević, uspio je napraviti odličan korak novim plasmanom na Evropsko prvenstvo što je NSBiH znao nagraditi. Naime, 

Malkočević je dobio novi ugovor, te će na selektorskom mjestu naše U17 selekcije provesti i narednu godinu.

Novi ugovor dobio je i selektor juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Toni Karačić. Naši juniori su bili veoma blizu plasmana na EP, no na kraju nisu uspjeli da odu na veliko takmičenje. Baš kao Malkočević i Karačić je potpisao novi jednogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti