Malkočević: Neki igrači nisu ispunili očekivanja

Selektor U-17 reprezentacije naše zemlje

Malkočević: Neki igrači nisu ispunili očekivanja

S. Mlaćo

Nakon današnjeg remija sa Slovenijom, selektor "U-17" reprezentacije BiH Sakib Malkočević nije bio zadovoljan igrom bh. kadeta: 

"Vrlo teška utakmica u koju smo loše ušli. Slovenci su nametnuli svoj ritam. Bili su brzi i okretni. Nama mnogo toga nije polazilo za rukom. Napravili smo dosta grešaka i taktičkih i tehničkih. Sreća pa je Kršić odbranio penal. Drugo poluvrijeme smo igrali nešto bolje, stvorili nekoliko prilika. Na kraju moramo biti zadovoljni neriješenim rezultatom. Opravdano smo se pribojavali Slovenije. Nemamo puno vremena i okrećemo se sljedećoj utakmici."

Najavio je selektor i naredni meč:

"Neki igrači su se potrošili, a neki nisu ispunili očekivanja, te možemo očekivati i promjene protiv Češke. Taj će meč mnogo toga odlučiti, a nama odgovara samo pobjeda. Imamo još šansi za jedno od prva dva mjesta i borićemo se do kraja."

Utakmica Bosna i Hercegovina-Češka Republika biće odigrana 25. marta u 15:45 sati u Etno selu Stanišići.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi