Malkočević: Nisam zadovoljan prikazanom igrom

Malkočević nakon remija sa Makedoncima

Malkočević: Nisam zadovoljan prikazanom igrom

M. Šljivak

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević nije bio zadovoljan remijem (0:0) sa Makedoncima u Srebreniku.

Malkočević je istakao kako je razočaran pristupom svojih fudbalera u susretu sa vršnjacima iz Makedonije, te je najavio rezove u ekipi za naredni meč u Modriči protiv istog rivala.

"Nisam zadovoljan prikazanim. Pobijedili smo već dva puta Makedonce i igrači su mislili da će pobjeda u ovom susretu doći sama od sebe. Pozvali smo pet-šest novih igrača za ovaj susret, ali oni nisu pretjerano zadovoljili u ovom susretu. Falili su nam neki igrač iz inostranstva, koji su standardni članovi reprezentacije. Neki su me danas i dosta razočarali", rekao je Malkočevič, a potom je dodao.

"Žao mi je što nismo dobili ovaj meč. Zahvaljujem se Fudbalskom klubu Gradina i gradu Srebreniku na gostoprimstvu. Nadam se da ćemo im se ubuduće moći odužiti", dodao je selektor naših kadeta.

Priliku za popravni duel naša selekcija će imati za dva dana kada sa istim protivnikom igramo u Modriči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.