Malkočević: Pokazali smo karakter, čestitam igračima

Nakon velikog uspjeha

Malkočević: Pokazali smo karakter, čestitam igračima

S. Mlaćo

Nakon današnjeg remija sa Slovačkom u Skoplju kadetski reprezentativci Bosne i Hercegovine su još jednom uspješno okončali prvi krug kvalifikacija i plasirali se u elitnu rundu.

Selektor Sakib Malkočević nije krio zadovoljstvo zbog uspjeha:

"Iz utakmice u utakmicu smo se dizali i igrali sve bolje. Bilo je veoma teško danas protiv veoma jake Slovačke. U jednom trenutku, kada smo bili u rezultatskom zaostatku izgledalo je kao da smo daleko od plasmana dalje. Ipak, pokazali smo karakter i kvalitet i peti put uzastopno smo u elitnom krugu. Možemo biti zadovoljni načinom na koji su momci odigrali ovaj turnir. Za elitnu rundu moraćemo da radimo još više i još jače. Čestitam igračima na uspjehu.“

Bh kadeti su kvalifikacije okončali na prvom mjestu grupe 8 ispred Slovačke, Makedonije i Moldavije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi