Mamić i Dinamo podržali Željin projekat
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Kupili desetogodišnje ulaznice za Istok

Mamić i Dinamo podržali Željin projekat

Čelnici zagrebačkog Dinama odlučili su podržati veliki infrastrukturni projekat FK Željezničar kupovinom desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu stadiona Grbavica.

Kako je navedeno na zvaničnoj stranici Željezničara, iz Dinama su kupili pet desetogodišnjih ulaznica a projekat će lično podržati i prvi čovjek hrvatskog prvaka Zdravko Mamić, koji će kupiti jednu ulaznicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da će izgradnja istočne tribine na Grbavici zvanično početi sutra u 10:30 sati, te da je Dinamo jedan od klubova koji su odlučili na ovaj način iskazati podršku Željezničaru.

Sa Grbavice su se zahvalili sportskim prijateljima iz Zagreba uz želju da se uspješna saradnja nastavi i u budućnosti.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi