Mamići napadnuti na stadionu Grbavica

Član BBB-a napao funkcionere Dinama

Mamići napadnuti na stadionu Grbavica

Na derbiju 29. kola BH Telecom Premijer lige između Željezničara i Sarajeva kojeg je s tribina pratio Zdravko Mamić zajedno sa svojim bratom Zoranom, izvršnog predsjednika Dinama pokušao je fizički napasti pripadnik Bad Blue Boysa.

Braća Mamić su kako smo pisali ranije na Grbavicu stigli kako bi uživo pogledali Sarajevski derbi, te se na licu mjesta uvjerili u kvalitete Srđana Stanića, fudbalera Željezničara, i Amer Dupovca, kapitena Sarajeva.

Do fizičkog kontakta prilikom napada člana BBB-a na Mamiće ipak nije došlo zbog pravovremene reakcije policije, a braća Mamić ostala su na stadionu Grbavica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.