Manijaci, ipak, organizovano na Tušnju

Željezničar će imati podršku

Manijaci, ipak, organizovano na Tušnju

FK Željezničar će, ipak, imati podršku navijača u predstojećoj utakmici 9. kola Premijer lige BiH protiv Slobode. 

Iako je bila donesena odluka da Željezničar na Tušnju bude bez podrške navijača zbog vježbe NATO-a koja će se od 25. do 29. septembra održati na području Tuzlanskog kantona, na kraju je pronađeno rješenje. 

Odluka o dolasku navijača Željezničara je promijenjena uz zajedničke snage Slobode i MUP-a Tuzlanskog kantona, a prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba, put Tuzle će krenuti dva autobusa popularnih Manijaka. 

Njih oko 100 će biti smješteno na dio zapadne tribine stadiona Tušanj, a cijena karte će iznositi 7 KM. 

Meč 9. kola između Slobode i Željezničara igra se u subotu sa početkom u 19 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi