Marin Popović već trenira sa novim klubom

Očekuje se potpis ugovora

Marin Popović već trenira sa novim klubom

Čelik će se, kao što je SportSport.ba ranije i pisao, ove zime suočiti sa odlaskom ofanzivca Marina Popovića. 

Mladi bh. reprezentativac nekoliko dana boravi u Češkoj i ubrzo bi trebao potpisati ugovor sa tamošnjim prvoligašem po imenu Vysočina Jihlava, a trenažnom procesu svog budućeg kluba se već priključio. 

Na klupskoj stranici je objavljeno da su pregovori o angažmanu Popovića u završnoj fazi i u narednim danima se očekuje dogovor između igrača i kluba. Ukoliko se transfer realizacuje, Čelik će dobiti pristojno obeštećenje. 

Popović je za Čelik debitovao u sezoni 2011/2012. kod Vlade Jagodića i dosad je za zenički klub odigrao preko 100 utakmica. Po vokaciji je krilni fudbaler, a u ovoj sezoni je zabilježio 17 nastupa i pritom postigao dva pogotka. 

U dresu mlade reprezentacije BiH je dosad uknjižio deset nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi