Marinović: Bit će rezova protiv Širokog

Trener Borca ljut na igrače

Marinović: Bit će rezova protiv Širokog

M. Šljivak

Baš kad su mislili da su pobjedama protiv Travnika i Čelika prebrodili krizu iz prva dva kola, Borcu se desio Olimpic. 

Otoka je ponovo pokazala da u banjolučkom timu mnogo toga ne štima, a u subotu dolazi Široki Brijeg. Dovoljno razloga za duboke analize trenera Marinovića.

"Ljut sam na igrače, jer pobijedili smo sami sebe. Takve greške, kao u finišu susreta na Otoci više ne smiju da nam se ponove. Ekipa će protiv Širokog Brijega da pretrpi velike promjene. Rezovi su neophodni", kategoričan je Marinović.

On nije naglasio ko će se preseliti na tribine, ali ne treba mnogo mudrovati i shvatiti da je odbrana veliki problem i da će posljednja linija biti na udaru. Borcu sa onako lošom odbranom ne ide na ruku ni to što im u goste dolazi jedan od najboljih napada lige. Bit će ovaj derbi sudar najboljeg napada i jedne od najslabijih odbrana u ligi.

"Nevjerovatno je kakve smo mi golove primali. Široki je opasan protivnik i Borcu će biti teško u ovoj utakmici, ali moramo zajedničkim snagama da se izdignemo iznad svih problema i da pobijedimo Široki Brijeg", dodao je Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za sad se još uvijek ne zna hoće li za ovaj susret biti spreman Mladen Žižović koji zbog povrede nije nastupio protiv Olimpica.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.