Marinović: Godinu želimo završiti na najbolji način

Trener Plemića pred Slobodu

Marinović: Godinu želimo završiti na najbolji način

M. Maksimović

Zrinjski je u Međugorju uhatio zalet za gostovanje na Tušnju u narednom kolu.

Treneru Vinku Marinoviću na ruku nisu išle vremenske prilike i tereni, ali je zadovoljan onim što je vodio uoči gostovanja koje kako tvrdi neće biti nimalo lako.

“Pred nama je još jedna tvrda i neizvjesna utakmica. Sloboda se dolaskom Vlade Jagodića podigla, riječ je o ekipi koja raste, što je između ostalog potvrđeno i u duelu sa Željezničarom. Svaka od preostalih utakmica do kraja godine će biti zahtjevna, kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog i teških terena, ali mi znamo šta nam je cilj. Gledat ćemo da zadržimo ili povećamo prednost u odnosu na pratioce, te da godinu završimo na najbolji mogući način“, izjavio je trener Zrinjskog.  

Marinović bi na Tušnju na raspolaganju trebao imati kompletan kadar. Svi igrači su trenirali u posljednje vrijeme, a jedini koji su imali manjih problema su Žeravica koji već neko vrijeme ima problema s leđima i Sivrić. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi