Marinović: Nismo imali rješenje, remi je najpravedniji

Trener Zrinjskog nakon remija

Marinović: Nismo imali rješenje, remi je najpravedniji

Zrinjski i Čelik na stadionu u Mostaru podijelili su bodove (0:0) u prvoj utakmici 6. kola BHT Premijer lige BiH.

Trener domaće momčadi Vinko Marinović nije bio pretjerano zadovoljan, ali uzimajući u obzir stvorene šanse istakao je da je remi najpravedniji rezultat. 

"Osvojili smo dva boda u posljednje dvije utakmice, mogli smo mnogo više. Danas smo imali neku inicijativu, ali jednostavno nismo neke povoljnije šanse. Ne možete očekivati nešto više ako ne stvarate šanse. Nismo imali rješenje i mislim da je ovo najpravedniji rezultat", kazao je Marinović.

S druge strane, Elvedin Beganović je čestitao svojim igračima. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice, nisu dozvolili Zrinjskom da ozbiljnije ugrozi gol i na kraju im mogu samo čestitati. Isto tako, imali smo i svoje šanse koje nismo iskoristili", istakao je Beganović.

Nakon remija Zrinjski je i dalje lider na tabeli sa 14 osvojenih bodova, dok je Čelik na trećem mjestu sa pet bodova manje. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.