Marinović: Pobijedili smo minimalno, ali zasluženo

Trener Borca zadovoljan

Marinović: Pobijedili smo minimalno, ali zasluženo

M. Šljivak

Trener Borca iz Banja Luke Vinko Marinović zadovoljan je današnjom pobjedom nad ekipom Veleža.

On je nakon trijumfa istakao kako je zadovoljan pobjedom iako je ona ostvarena uz dosta muke.

"Sve smo veoma teško pobijedili na našem terenu. Fali nam igrača koji mogu ostvariti veći posjed lopte. Danas smo pokazali veliki karakter, čestitam igračima. Igrali smo ovdje s dobrim ekipama, pobijedili smo minimalno, ali zasluženo", rekao je Marinović, koji je zadovoljan prvim dijelom sezone.

"Sreća da su nam vratili ova tri boda. Imamo 27 bodova i možemo biti zadovoljni. Imali smo dosta problema na početku sezone, jer smo sklapali novu ekipu. Trebalo je vremena da se novi igrači ukomponuju. Malo smo se posložili nakon reprezentativne pauze i možemo biti zadovoljni", dodao je Marinović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.