Vinko Marinović za SportSport.ba

Marinović: Širak je nezgodan, biće teško

Trener Zrinjskog Vinko Marinović zadovoljan je onim što je njegov tim prikazao u duelu sa Željezničarom.

Plemići i Plavci su remizirali jučer u Mostaru, a Marinović smatra da je ovaj meč bio jako dobra provjera

"Mislim da je prvo poluvrijeme bilo dosta dobro. Tempo je pao nakon izmjena, ali sve je dobro, jer je ovo bila jako dobra provjera. Preostaje nam da ovih sedam dana dobro iskoristimo za pripremu za meč protiv Širaka", rekao je Marinović, te je dodao:

"Upoznat sam s kvalitetama igrača koji su došli. Zadovoljan sam kako su odigrali danas".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski naredne sedmice igra protiv ekipe Širaka iz Armenije u prvom pretkolu Evropske lige. Trener tima iz Mostara vjeruje u uspjeh.

"Gledali smo Širak. Radi se o jako dobroj ekipi, znamo da su namučili Partizan. To je ozbiljna ekipa, put je dalek, ali ćemo pokušati da se pripremimo što je bolje moguće", istakao je Marinović

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.