Marinović: Zadovoljan sam igrom

Poslije poraza u Umagu

Marinović: Zadovoljan sam igrom

E. Škorić

U prvoj utakmici na turniru u Umagu momčad Borca doživjela je poraz od Zavrča sa 2:1, ali ovaj rezultat nije zabrinuo trenera Marinovića.

Strijelac jedinog gola za Borac u porazu od zvrča bio je Stefan Dujaković.

"Bez obzira na poraz ja sam zadovoljan igrom. Za razliku od one utakmice protiv Krupe stvorili smo pet odličnih prilika koje nismo realizirali. Sve šanse su plod naših dobrih akcija u polju i to je ono što me hrabri. Evidento je da ćemo i dalje najviše problema imati sa realizacijom. Na tom segmentu ćemo raditi i u nastavku priprema", kaže Vinko Marinović.

Borac će danas u 15 sati odigrati i drugu utakmicu protiv Novog Pazara.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije