Selektor U-21 reprezentacije BiH

Marinović: Želimo napraviti iskorak

E. Škorić

Press konferencija „U-21“ reprezentacije pred utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Lihtenštajnom odžana je danas u hotelu „Terme“ na Ilidži.

Predstavnicima medija se obratio novi selektor Vinko Marinović, kao i reprezentativci Amir Hadžiahmetović, Goran Karačić i Kerim Memija.

Selektor Marinović o pripremama za Lihtenštajn kaže:

„Težićemo da unaprijedimo igru i napravimo iskorak. Juče smo počeli sa pripremama, još samo čekamo Suljića da se priključi ekipi. Demir Peco se povrijedio u posljednjoj utakmici svog tima, te smo umjesto njega pozvali Nikolu Dujakovića iz Krupe", rekao je Marinović, te je dodao:

"Ostali reprezentativci su tu, spremaju se. To su igrači koji su prošli kroz naše omladinske selekcijei dobro se poznaju. Nadam se da će opravdati očekivanja, a mi ćemo pratiti i druge koji bi eventualno mogli da se priključe ovoj selekciji.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi