Marinoviću na raspolaganju 25 igrača, sutra protiv Osijeka

Plemići odradili prvi trening na Kupresu

Marinoviću na raspolaganju 25 igrača, sutra protiv Osijeka

S. Mlaćo

Nogometaši mostarskog Zrinjskog danas su doputovali na Kupres, a zatim odradili i prvi trening u svojoj bazi gdje će provesti narednih sedam dana.

Među Plemićima vlada sjajna atmosfera, a sa ekipom je trenirao i Matej Sivrić, nogometaš koji se nalazi na probi i čija sudbina će biti poznata u narednim danima, što nam je potvrdio i šef stručnog štaba tima iz Mostara Vinko Marinović.

Marinovića smo pitali i kakva je situacija sa prvim golmanom njegovog tima Goranom  Karačićem koji je prije par dana za naš portal potvrdio da je 90 posto završio transfer u Turskoj, ali primijetili smo da i i dalje trenira sa ekipom.

Šef Plemića koji na raspolaganju ima ukupno 25 igrača uključujući i četiri golmana  kratko nam je kazao da je Karačić za sada tu, ali da nije sigurno da li ostaje ili odlazi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već sutra Zrinjski će odigrati prijateljski susret protiv Osijeka, a mjesto odigravanje je obližnji Tomislavgrad. U utorak protivnik našem šampionu će biti ekipa Cibalije, a i ovaj duel će biti odigran u istom gradu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti