Mario Vrdoljak iz Olimpika u Italiju

Pronašao novi klub

Mario Vrdoljak iz Olimpika u Italiju

S. Mlaćo

Mario Vrdoljak, sada već bivši član sarajevskog Olimpika, danas je pronašao novi klub.

Naime, Vrdoljak će karijeru nastaviti u Italiji, tačnije članu Serie C AS Bisceglie.

Odmah nakon potpisa dvogodišnjeg ugovora, ovaj 23-godišnjak govorio je za SportSport.ba.

"Posrednik u ovom transferu bio je Vedran Ješe, bivši igrač Olimpika i Širokog Brijega. On me spojio sa direktorom kluba, trajali su pregovori, te smo danas konačno sve dogovorili. AS Bisceglie igra treću ligu Italije, prvi utisak je zaista lijep, zemlja je odlična i jako dobra liga u kojoj lako mogu napredovati", kazao je Vrdoljak.

"Smatram da je ovo veliki korak za mene i nadam se da je Bisceglie odskočna daska za dalje. Klub je organizovan i sretan sam što sam tu,  dodao je ovaj vezista.

Vrdoljak je u Olimpik stigao iz hrvatskog Primorca, a nastupao je još za Imotski, Zadar, Troglav Livno, Junak Sinj, Zrinjski U-19, Šibenik U-19...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi