Marjanović: Nadamo se nastavku pozitivnog niza

Fudbaler FK Krupa

Marjanović: Nadamo se nastavku pozitivnog niza

Nakon reprezentativne pauze u prvenstvu BiH, Krupa u 11. kolu BH Telecom Premijer lige dočekuje Široki Brijeg.

Povodom predstojeće utakmice ispred FK Krupa na konferenciji za medije novinarima su se obratili šef stručnog štaba Slobodan Starčević i igrač Lazar Marjanović.

“Nakon uspješnog septembra i odigranih sedam utakmica uz šest pobjeda, desetak dana malog odmora i skupljanja snage za naporni oktobar, raduje nas što nam za takav početak dolazi Široki Brijeg.  Ekipa koja je u proteklom dijelu prvenstva pokazala da slično kao i mi igra dobar fudbal, postiže dobre rezultate. Mislim da će utakmica pred našom publikom donijeti fudbalski praznik, gdje će dvije ekipe pokušati kroz igru da dođu do pozitivnog rezultata, koji bi i jedne i druge održao u borbi za plasman u Ligu za prvaka” istakao je trener Starčević

Marjanović se nada da će Krupa nastaviti pobjedonosni niz.

 “Vrijedno smo radili na ovoj pauzi i spremni dočekujemo Široki Brijeg. Dolazi nam ozbiljna ekipa, što pokazuju i njihovi rezultati, ali ne plašimo se nikoga. Nadamo se pozitivnom rezultatu i da ćemo sutra nastaviti ovaj pobjedonosni niz."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između FK Krupa i NK Široki Brijeg igra se u subotu 14.10.2017 sa početkom u 15:30 sati na stadionu u Krupi na Vrbasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi