Marjanović: Nemamo prava na izgovore, sve karte u napad

Napadač Borca vjeruje u uspjeh

Marjanović: Nemamo prava na izgovore, sve karte u napad

D. Vejo

Do kraja Premijer lige BiH klubovi broje sitno. Malo utakmica ali i bodova ostalo je da se prikupi do kraja, to najbolje znaju i u timu Velikana iz Platonove. 

Četiri boda iz dvije posljednje utakmice dobar su znak da ide na bolje. Povratak otpisanih mogao bi biti itekako ostvarljiv ukoliko fudbaleri Borca sutra na svom terenu upišu nova tri boda. To najbolje znaju kako u stručno štabu tako i u igračkom kadru crveno-plavih.

"Sutrašnja utakmica kao i sve ostale do kraja su ključne za nas. Nemamo pravo na izgovor, nemamo pravo na kiks nego sve karte moramo dati u napad i nastaviti igrati ovako kao što smo prikazali u posljednja dva kola. Ukoliko ponovimo igru iz prošlog kola koja se krasila kroz zalaganje i trud, možemo stići do pobjede i tri boda koja su nam prijeko potrebna. Druga opcija sem trijumfa ne postoji zato i posljednji atom snage sutra trebamo dati da ostvarimo isti. Nadam se da će navijači doći u što većem broju kako bi nas podržali", istakao je za SportSport.ba napadač Borca, Lazar Marjanović.

Fudbaler se osvrnuo i na to da u sastavu nema nekoliko ključnih igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nedostaje nekoliko standardnih prvotimaca. Povrede i kartoni razlog su tome. Ali koga nema bez njega se može i mora tako da mi maksimalno skoncentrisano ulazimo u meč sa Slavijom", dodaje on.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi