Marko Mihojević dobio trofej Ismir Pintol
Foto: UNFKS - Horde zla

Priznanje od navijača

Marko Mihojević dobio trofej Ismir Pintol

Marko Mihojević je bio najborbeniji fudbaler FK Sarajevo prema izboru najvatrenijih navijača bordo kluba - Hordi zla.

Mladi stoper Sarajeva dobio je trofej Ismir Pintol, koji navijači Sarajeva na kraju svake sezone uručuju fudbaleru koji ga najviše zasluži.

"Spletom raznih okolnosti trofej Ismir Pintol za najborbenijeg igrača u ovoj sezoni nije dodijeljen na prošloj utakmici kako je tradicija nalagala. Stoga smo odlučili da danas posjetimo trening našeg tima, te na istom uručimo trofej. Za najborbenijeg igrača u ovoj sezoni po odabiru navijača, izabran je Marko Mihojević. Ovom prilikom mu od srca čestitamo i nadamo se da će ovo priznanje još više učvrstiti njegovu ljubav prema Sarajevu, te da će nastaviti ponosno i hrabro nositi dres voljenog nam kluba", navodi se na zvaničnoj Facebook stranici Udruženja navijača FK Sarajevo.

Marko Mihojević je u ovoj sezoni Premijer lige BiH odigrao 22 utakmice, dok je sedam puta nastupio i u Kupu BiH. U ovom takmičenju je postigao i svoj jedini gol u bordo dresu u dosadašnjoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, trofej Ismir Pintol je u prošloj sezoni dobio hrvatski napadač Leon Benko.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi