Marković je danas radio čuda na golu BiH

Bh. junioru savladali Francusku

Marković je danas radio čuda na golu BiH

E. Čaušević

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je danas veliku pobjedu protiv Francuske (2:0) u prvom kolu elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Tonija Karačića danas su u gostima sa 2:0 savladali aktuelnog prvaka Evrope ekipu Francuske. BiH je u vodstvo stigla u 40. minuti kada je golman domaće selekcije napravio veliku grešku koju je Demirović pretvorio u gol.

U drugom poluvremenu gledali smo opsadu gola naše selekcije posebno u samom finišu utakmice. Francuzi su vršili veliki pritisak, ali je briljirao naš golman Marković koji je u nekoliko navrta sjajno reagovao.

U sudijskoj nadoknadi bh. juniori su završili posao kada je rezervista Ćavar pogodio za konačnih 0:2. Sada su naši momci na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi