Marković: Olako smo primili golove

Fudbaler Proletera nakon poraza u Prnjavoru

Marković: Olako smo primili golove

D. Vejo

Fudbaleri Proletera nisu uspjeli da zabilježe pobjedu na gostovanju u Prnjavoru, poraženi su od Ljubića 4:3.

Da su prikazali blijedo izdanje, svjesni su i fudbaleri iz Teslića koji će u narednom kolu protiv Ozrena pokušati doći do novih bodova.

"Kao u prethodnoj tako i u ovoj utakmici, sreća nije bila na našoj strani. PrImili smo četiri jako laka gola što nam se ne smije dešavati. Nakon što sam smanjio rezultat na 4:3 svojim drugim pogotkom u 63. minuti nismo uspjeli da se u potpunosti vratimo u meč. Sve je ostalo na pokušajima. Prva liga nam je sve dalje ali mi se ne predajemo, igramo dvije utakmice na domaćem terenu i tu ćemo tražiti šansu da popravimo bodovni saldo", ističe za SportSport.ba napadač Proletera, Vladimir Marković.

Utakmicu 24. kola Proleter igra na svom terenu kada im u goste dolazi ekipa Ozrena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije