Marković: Pod imperativom smo, moramo pobijediti Radnički

Fudbaler Jedinstva

Marković: Pod imperativom smo, moramo pobijediti Radnički

Nakon gostujućeg trijumfa nad Igmanom, Jedinstvo će u devetom kolu Prve lige FBiH na svom terenu ugostiti prvoplasiranu ekipu Radničkog.

Crveno - bijeli su svjesni teškog zadatka, ali očekuju da će bodovi ostati u Bihaću. 

"Pozicija na tabeli dovoljno govori kakav nam protivnik dolazi u goste, ali naša pobjeda u ovoj utakmici ne smije doći u pitanje. Mi smo pod imperativom pobjede i jednostavno moramo pobijediti kako bi uhvatili priključak za gornji dio tabele", kazao je za SportSport.ba fudbaler Jedinstva, Goran Marković.

Uprkos nezadovoljstvu zbog dosadašnjih rezultata, Jedinstvo i dalje ima visoke ambicije u ovom rangu takmičenja.

"Ne mogu reći da smo zadovoljni, međutim, moramo uzeti u obzir da nam je nekolicina igrača došla pred sami početak prvenstva. Još uvijek traje faza upoznavanja i uigravanja, a onda će iz utakmice u utakmicu biti sve na većem nivou. Vjerujem u ovu ekipu i znam da možemo biti u vrhu tabele", zaključio je nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.