Marković: Poraz je bolniji jer su pobijedili svi konkurenti

Fudbaler Širokog za SportSport.ba

Marković: Poraz je bolniji jer su pobijedili svi konkurenti

M. Maksimović

Mnogo zamjerki na suđenje na subotnjoj utakmici protiv Krupe imali su fudbaleri Širokog Brijega koji su poraženi rezultatom 1:0 nakon serije uspješnih rezultata. Stipo Marković je razočaran jer je arbitar, kako kaže, utjecao na ishod subotnjeg meča.

“Moglo je bolje na kraju, ali šta možemo. Za nas je koban bio kontra napad Krupe nakon situacije u kojoj smo vjerovatno oštećeni za jedanaesterac. Poraz je bolniji kad znamo da su konkurenti u borbi za Ligu šest pobijedili, tako da ćemo vjerovatno prezimiti na mjestu koje ne garantuje Ligu za prvaka. Nju ćemo pokušati uhvatiti u ta preostala četiri meča na proljeće. Tu je i Kup, ne smijemo ga zanemariti“, rekao je Marković.

U narednom kolu na Pecari će gostovati tim Mladosti.

“Moramo osvojiti tri boda na toj utakmici. Bit ćemo ponovo oslabljeni jer su trojica igrača u Krupi zaradili treći žuti karton, dok se u tim vraćaju Ivanković i Kožul tako da ćemo se nekako posložiti“, dodao je Marković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi