Marković: Protiv Zvijezde 09 nemamo šta izgubiti

Drina slavila u Mrkonjić Gradu

Marković: Protiv Zvijezde 09 nemamo šta izgubiti

S. Mlaćo

Drina iz Zvornika slavila u je u Mrkonjić Gradu protiv Slobode rezultatom 2:1.

Strijelci za tim iz Zvornika bili su Čulum i Marković, te se Zvorničani sada nalaze na dva boda od Zvijezde 09.

"Nastavili smo sa dobrim igrama, isplatio se veliki trud cijele ekipe. Igramo veoma dobro, veoma sam zadovoljan igrom, kako svojom tako i cijele ekipe, ali uvijek može bolje. Mislim da je u ovom meču presudila naša velika želja za pobjedom", kazao je Novica Marković za SportSport.ba.

"Igramo sve bolje iz utakmice u utakmicu. Ambicije nam sve više rastu i nadam se da nećemo zaustaviti na ovome. Slijedeće kolo igramo sa liderom Zvijezdom 09, ulazimo rasterećei, dok je na ekipi Zvijezde pritisak. U toj utakmici nemamo šta izgubiti, a možemo mnogo toga dobiti. Vjerujem u uspjeh svog tima i nadam se da ćemo iz tog meča izaći zadovoljni", dodao je Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije