Marković: U Bijeljinu ne idemo sa bijelom zastavom

Defanzivac Slavije uoči gostovanja Zvijezdi 09

Marković: U Bijeljinu ne idemo sa bijelom zastavom

D. Rakanović

Fudbaleri Slavije predstojećeg vikenda gostuju u Bijeljini ekipi Zvijezde 09 u derbiju četvrtog kola Prve lige RS-a.

Mladi defanzivac ekipe iz Istočnog Sarajeva Marko Marković istakao je da Slavija ne putuje u Bijeljinu sa bijelom zastavom. 

"Idemo u goste kvalitetnoj ekipi što pokazuje i stanje na tabeli. Međutim, to nam ne uskraćuje pravo da se nadamo da možemo doći do sva tri boda. Imamo dobru ekipu, pojačali smo se i u Bijeljinu ne idemo sa bijelom zastavom. Daćemo sve od sebe kako bi napravili pozitivan rezultat", rekao je za SportSport.ba Marković.

Slavija se nakon tri kola nalazi na petoj poziciji na tabeli sa četiri boda, dok je Zvijezda 09 na drugom mjestu sa maksimalnim učinkom od devet bodova. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Susret između Zvijezde 09 i Slavije na rasporedu je u subotu od 17 sati na stadionu u Etno selu Stanišić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi