Marsel Mace presudio "svom" Veležu

Pobjeda Radničkog nad Rođenim

Marsel Mace presudio "svom" Veležu

Fudbaleri Radničkog iz Lukavca savladali su danas u pripremnoj utakmici mostarski Velež rezultatom 3:2.

U dosta teškim uslovima izazvanim natopljenim terenom fudbaleri Veleža i Radničkog iz Lukavca danas su odigrali meč u crnogorskom gradiću Baru.

Konačan rezultat glasio je 3:2 u korist tima iz Lukavca, nakon što su Rođeni prethodno uspjeli anulirati vodstvo od 2:0.

Strijelci za Velež bili su mladi reprezentativci Mirza Ćemalović i Denis Zvonić, dok je za Radnički jednom pogodio Almir Redžić, a dva puta Marsel Mace. Zanimljivo je da je Mace jesenas nosio dres Veleža i da je jedan od prvih igrača čijih se usluga na startu priprema odrekao stručni štab na čelu sa Ibrom Rahimićem.

Velež – Radnički 2:3 0:1, 0:2
Mace, 1:2 Ćemalović, 2:2 Zvonić, 2:3 Redžić.

Velež: Oštraković, Nuhić, Pejić, Mahinić, Merzić, Zolj, Zvonić, Vladavić, Okić, Serdarević i Ćemalović. Još su igrali: Zuhrić, Hajdarović, Marić i Pliska. Trener: Ibro Rahimić.

Radnički: Lugavić, Bekrić, Jusufović, Subić, Mehanović, Gogić, Trumić, Borogovac, Slomić, Jaranović i Mace. Još su igrali: Redžić, Zulić, Halilagić, Mujagić, Hodžić, Mitrović i Arapčić. Trener: Darko Vojvodić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.