Mašić: Čelinac respektujemo, ali želimo pobjedu

Predsjednik Salinesa

Mašić: Čelinac respektujemo, ali želimo pobjedu

E. Dindić

Premijer  liga Bosne i Hercegovine u futsalu je u svom punom zamahu. Za vikend se igraju susreti zadnjeg kola prvog dijela.

U Mejdanu se sastaju Salines i Čelinac, a uoči utakmice za SportSport.ba je svoja očekivanja iznio predsjednik domaće ekipe Emir Mašić koji nije skrivao optimizam.

"Zadnja utakmica prvog dijela prvenstva je pred nama. Protivnik nam je ekipa Čelinca koju respektujemo, ali mi jednostavno želimo ostvariti pobjedu.  Istina imamo još samo teoretske šanše da odemo u Ligu za prvaka, pa ako nam se ukaže prilika želimo je iskoristiti. Prije početka sezone nama je cilj bio opstanak  u Premijer ligi, a samim time što smo u igri govori nam da smo taj cilj prebacili", kazao je Mašić i potom nastavio:

"Za utakmicu  sa Čelincem vraća nam se Mehmed Ramić i Denis Isanović i ova utakmica bi zaista mogla da odredi naš dalji tok sezone.  Zaista je važno napomenuti da od prvog kola mi nismo imali kompletnu ekipu, a to je sve uzrokovano time da se uvijek krpimo za treninge, odnosno termine u dvorani. Tačnije nadležne osobe koje bi trebale da  se  brinu o ekipama koje predstavljaju ovaj grad u najvišim rangovima to nisu u stanju da urade kako treba. I ovaj put pozivam publiku da ispuni dvoranu do posljednjeg mjesta, a mi ćemo ostaviti srce na terenu za novu pobjedu."

Utakmica između Salinesa i Čelinca igra se u subotu sa početkom od 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi