Mašić: Prezadovoljan sam u Zrinjskom

Pojačao redove juniora Plemića

Mašić: Prezadovoljan sam u Zrinjskom

S. Mlaćo

Redove juniora Zrinjskog u ljetnom prelaznom roku pojačao je i mladi Anes Mašić.

Mašić je rođen 08.02. 2000. godine, a u NK Iskra Bugojno u minuloj sezoni postigao je 33 pogotka, te tri za juniore.

Sjajne igre bila su preporuka skautima Zrinjskog, te je transfer i ostvaren. Za SportSport.ba je govorio o prvim utiscima u redovima Plemića.

"U Zrinjskom sam prezadovoljan. Momci su me lijepo prihvatli, svi su super, kao i treneri, te sama atmosfera. Igrali smo i dvije prijateljske utakmice. Protiv Širokog Brijega pobijedili smo 3:1, a ja sam postigao dva pogotka, dok je protiv Veleža bilo 0:0", kaže talentovani napadač.

Vjeruje da će opravdati povjerenje ljudi iz omladinskog pogona Mostaraca.

"Očekujem još bolju igru i zalaganje s obzirom da radim sa sjajnim stručnjacima, koji su prije svega sjajni ljudi, pa i treneri. Sve je to motiv više da radim, napredujem i napravim uspjeh u svojoj karijeri", jasan je bio Mašić.

Treba istaći da su iz Iskre dres Zrinjskog oblačili Vernes Selimović, Adnan Kaltak, Sulejman Smajić, Alvin Karadža, a pored Mašića tu je sada i Elvir Duraković, dojučerašnji član kadetske selekcije FK Željezničar, koji je također ponikao na Jakliću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi