Maskaljević napustio Orašje i pronašao novi klub

Još jedan odlazak iz Orašja

Maskaljević napustio Orašje i pronašao novi klub

S. Mlaćo

HNK Orašje pretrpio je veliki broj promjena u igračkom kadru tokom zimskog prelaznom roku, a prije par dana Labudove sa Save je napustio i Josip Maskaljević, standardni prvotimac ovog kluba

Maskaljević je upisao 11 nastupa u ligi, te tri u kup takmičenju, a u Orašje je stigao iz Dinama iz Donje Mahale. Odlučio je napustiti Orašane i vratiti se U Dinamo, trenutno desetoplasirani tim Druge lige FBiH grupa Sjever. 

U dosadašnjoj karijeri nastupao i za kadete NK Osijek, a za kadetsku selekciju Hrvatske upisao je dva nastupa. 

Za SportSport.ba je potvrdio da će član Dinama sigurno biti do kraja ove sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Orašje je prvi dio sezone okončalo na trećem mjestu sa 26 osvojenih bodova, samo tri manje u odnosu na jesenjeg šampiona Bosnu iz Visokog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi