Matan objavio spisak reprezentacije

Selektor objavio spisak

Matan objavio spisak reprezentacije

M. Šljivak

Selektor futsal reprezentacije Bosne i Hercegovine, Boro Matan, objavio je spisak igrača za pripreme koje će se od 9. do 12. februara obaviti u Zenici.

Na spisku selektora Bore Matana našli su se sljedeći igrači:

Bahrudin Omerbegović (Centar), Marin Šunjić (Zrinjski), Ivan Matan (Alumnus Zagreb, Hrvatska), Nijaz Mulahmetović (Centar), Anel Radmilović (Centar), Nermin Jusić (Centar), Srđan Ivanković (Čelinac), Mirko Hrkač (Zrinjski), Omer Jahić (Kaskada), Marijo Aladžić (Mostar SG), Josip Bošković (Zrinjski), Bekir Hodžić (Bosna Kompred), Stanislav Galić (Mostar SG), Kristijan Pantić (Brotnjo), Tomislav Bevanda (Square Dubrovnik, Hrvatska), Dražen Novoselac (Square Dubrovnik, Hrvatska).

Naši reprezentativci će se okupiti 9. februara u Trening centru NS/FS BiH, kada će odraditi dva treninga u zeničkoj Areni, prvi u 10, a drugi u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.