Matić: Nemamo šta izgubiti, želimo prva tri boda

Fubaler Vlasenice optimističan uoči meča sa Drinom

Matić: Nemamo šta izgubiti, želimo prva tri boda

D. Vejo

U četvrtom kolu play-out faze Prve lige Republike Srpske fudbaleri Vlasenice na svom će terenu ugostiti ekipu Drine HE iz Višegrada.

I jedni i drugi ulaze rasterećeno u ovaj meč. Vlasenica je posljednji tim na tabeli i svoje kofere odavno su spakovali za put u niži rang, dok je ekipa Drine HE mjesto iznad njih, ali ni oni nisu uspjeli da osiguraju mjesto koje bi ih i naredne sezone ostavilo u društvu najboljih. A svoju prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone, Vlasenica će tražiti upravo protiv tima iz Višegrada.

"Ovo će biti dueal ekipa koje su već ispale. I mi ali i protivnik ulazimo bez ikakvog pritiska u sutrašnju utakmicu. Naravno kao i svaki put mi želimo pobjedu i tri boda, ali da bi ostvarili takav cilj moramo se dobro potruditi i dati svoj maksimum u predstojećem meču", ističe za SportSport.ba igrač Vlasenice, Njegoš Matić.

Meč između Vlasenice i Drine HE igra se sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije