Mažić pogodio za pobjedu Drine

Prekinuli lošu seriju

Mažić pogodio za pobjedu Drine

D. Vejo

Zvorničani su danas u okviru 12. kola Prve lige Republike Srpske slavili na svom terenu protiv ekipe Slobode iz Mrkonjić Grada rezultatom 1:0 (1:0).

Tokom cijelog meča, domaćin je bio bolji rival na terenu. Na pogodak, čekalo se svega 11. minuta kada mrežu Mrkonjićana pogađa Nikola Mažić, koji postavlja rezultat prvog dijela, a ispostavit će i konačan ishod.

Druga dionica susreta, donijela je isti scenario. Ponovo su Zvorničani imali inicijativu i stvarali šanse. Pored silnih prilika, nisu uspjeli da dupliraju prednost, ali svakako jesu to da osvoje nova tri boda i tako krenu izlaziti iz rezultatske krize.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi