Mazić: Za tri boda moramo dati maksimum

Stoper Zvijezde 09 pred Slaviju

Mazić: Za tri boda moramo dati maksimum

S. Mlaćo

Poslije promjene na mjestu trenera, ekipa Zvijezda 09 danas će gostovati u Lukavici, gdje će odmjeriti snage za zahuktalom Slavijom, koja trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli Prve lige RS.

Na klupi tima iz Etno sela “Stanišići” debitovaće Aleksandar Jović, koji će pokušati da dodatno motiviše ekipu koja je u poslednjih sedam utakmica ostvarila dvije pobjede i pet remija. Štoper Nikola Mazić vjeruje da njegov tim može ostvariti trijumf u susretu protiv bivšeg premijerligaša, koji se nalazi u odličnoj formi.

"Ekipa Slavije je posljednji poraz u šampionatu doživjela upravo protiv nas, prije dva i po mjeseca, što dovoljno svjedoči o kvalitetu njihovog tima. Nanizali su deset mečeva bez poraza, a u poslednja četiri su ostvarili pobjede i sigurno da su protivnik protiv koga moramo pružiti svoj maksimum ukoliko želimo da uknjižimo tri boda. Poslije dugo vremena nemamo problema sa povredama, a jedino će zbog kartona izostati defanzivac Dušan Babić. Dobro poznajemo protivnika i znamo odakle prijeti najveća opasnost, kao i koje su njihove mane. Moramo igrati mirno i strpljivo, te čekati svoje prilike, a kada se one ukažu moramo ih i realizovati. Ukoliko ostvarimo pobjedu ostajemo u trci za prvo mjesto na kraju jesenjeg dijela sezone, dok bi se u slučaju poraza Slavija bodovno poravnala, a Rudar bi vjerovatno povećao bodovnu prednost", rekao je Mazić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Danas meč u Istočnom Sarajevu igra se od 13:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi