Medanović: Vrijedno radim, vjerujem da su povrede iza mene

Mladi nogometaš optimističan

Medanović: Vrijedno radim, vjerujem da su povrede iza mene

S. Mlaćo

Mladi Safet Medanović (21) vrijedno se priprema za drugi dio polusezone. 

Naime, ovaj nogometaš koji je ponikao u Ključu, zaradio je neugodnu povredu, ali vjeruje da je sve to iza njega, te da će u narednom periodu biti pravi.

Medanović je igrao jednu sezonu za Ključ, a zatim se okušao u Lokomotivi iz Zagreba, gdje je zadovoljio probu, ali zbog papirologije nije potpisao ugovor. Okušao se zatim u Prvoj ligi FBiH, prvo Jedinstvu iz Bihaća, a zatim Rudaru iz Kaknja, da bi nakon toga došao do transfera u Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišići.

Povreda koljena, koji nastupa na poziciji stopera, a po potrebi i desnog beka, spriječila je talentovanog nogometaša da tada  napravi iskorak u svojoj karijeri.

Vjeruje da je njegovim "nedaćama" došao kraj, te da će ga povrede zaobići, a on pokazati svoje kvalitete.

"Sada treniram sa privatnim trenerom i nadam se da ću uskoro doći u pravu formu. Trenutno sam bez kluba, ali imam neke kontakte sa klubovima iz Premijer lige, te jednim iz HNL", optimističan je Medanović u razgovoru za SportSport.ba.

"Vjerujem u sebe i svoje kvalitete, a to je najbitnije. Trud se uvijek isplati, u bilo čemu", jasan je Medanović.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi