Među najomraženijima: Francuzi ne praštaju Spahiću

Anketa France Footballa

Među najomraženijima: Francuzi ne praštaju Spahiću

Defanzivac bh. reprezentacije Emir Spahić našao je svoje mjesto među najomraženijim fudbalerima koji su nastupali u francuskom šampionatu.

Ugledni France Football napravio je anketu među svojim čitateljima o najomraženijim fudbalerima, a rezultati zapravo i nisu iznenađujući.

Očekivano "pobjednik" ankete je Marco Materazzi zahvaljujući incidentu na Svjetskom prvenstvu u kojem je učestvovao sa Zinedineom Zidaneom, a drugi je Samir Nasri uz ubrazloženje da 'jednostavno ide svima na živce'. 

'Mjesto na postolju' dobio je i Mathieu Valbuena zbog čestih simulacija za vrijeme igre, a posebno je interesantno da je među deset i naš Emir Spahić uz čije ime se spominje je u 57 prvenstvenih utakmica zaradio ukupno 16 žutih kartona. 

Desetorica najomraženijih fudbalera u Francuskoj: 

1. Marco Materazzi
2. Samir Nasri
3. Mathieu Valbuena
4. Franck Ribéry
5. Patrice Evra
6. Harald Schumacher
7. Thiago Motta
8. Fabrice Fiorèse
9. Brandao
10. Emir Spahić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije