Veznjak bh. tima nakon pobjede

Medunjanin: Idemo pobijediti i Izrael

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine s 3:0 je savladala Andoru u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a zadovoljan je nakon susreta bio i Haris Medunjanin, kojem je priliku novi selektor dao u samom finišu meča.

"Nakon poraza koje smo imali trebamo biti zadovoljni s pobjedom. Ne trebamo gledati na ostale reprezentacije, trebamo gledati sami sebe", istakao je veznjak našeg nacionalnog tima.

"Trebamo maksimalno odraditi sve mečeve do kraja. Prva naredna kvalifikaciona utakmica je u junu s Izraelom i tu trebamo pobijediti. Mislim da je selektor zadovoljan, pobjeda od 3:0 i nismo primili gol. Tri boda su najvažnija", dodao je Medunajnin.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.