Težak poraz BiH u Briselu

Medunjanin: Igrali smo prvo poluvrijeme kao da smo se bojali

E. Čaušević

Naša reprezentacija izgubila je večeras sa visokih 4:0 u Briselu od selekcije Belgije.

Bh. selekcija nakon pobjede protiv Estonije večeras je u Briselu doživjela veliki šamar od druge najbolje reprezentacije svijeta. Haris Medunjanin nakon ove utakmice izjavio je da smo prvo poluvrijeme odigrali kao da smo se bojali.

"Igrali smo protiv vrlo jake ekipe, svi znate da su druga reprezentacija svijeta. Kod njih igraju odlični igrači. Prvo poluvrijeme smo igrali kao da smo se bojali, u drugom smo igrali presing i mogli smo smanjti na 2:1, ali nismo uspjeli", rekao je Medunjanin, te dodao:

"Formacija nije bila uzrok, svi smo bili složni da igramo tako. Jednostavno nismo mogli da pronađemo napadače iako smo imali loptu. Nismo ništa kreirali u prvom dijelu, u drugom smo imali i neke šanse, ali bilo je teško nakon trećeg gola. borimo se s njima za prvo mjesto, ali moramo dobiti Kipar i dati maksimum da do kraja kvalifikacija igramo najbolje što možemo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi