Medunjanin napustio Maccabi, sljedeća stanica MLS

Potvrdio izraleski prvoligaš

Medunjanin napustio Maccabi, sljedeća stanica MLS

Maccabi iz Tel Aviva saopštio je na svojoj stranici da je dogovoren raskid ugovora sa Harisom Medunjaninom.

Iako je imao važeći ugovor sa izraelskim timom, Maccabi je odlučio izaći u susret našem reprezentativcu koji je danas raskinuo ugovor i svoju karijeru će nastaviti "preko bare." 

Na stranici Maccabija stoji da će Medunjanin potpisati trogodišnji ugovor sa jednim američkim klubom, tačnije članom MLS-a, a ime nove destinacije će biti saopšteno nakon što cijeli posao bude službeno realiziran. 

"Ostavio sam važeći ugovor kako bih mogao prihvatiti ponudu iz MLS-a. Maccabiju i svim navijačima se želim zahvaliti na podršci koju sam imao tokom boravka u Tel Avivu", izjavio je, između ostalog, Medunjanin. 

Medunjanin se sa odlaskom u MLS povezivao i prije nego što se u januaru prošle godine vratio u Maccabi. Za njegove usluge tada se interesovao Chicago Fire kojeg vodi srbijanski stručnjak Veljko Paunović. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi