Bh. reprezentativac

Medunjanin: Nismo bili u panici da nećemo pobijediti

E. Škorić

Komentar nakon trijumfa nad Izraelom dao je i Haris Medunjanin, koji je istakao da nije sumnjao u današnju pobjedu bh. reprezentacije. 

"Mi znamo da trebamo pobijediti četiri od pet utakmica, ali Vels je večeras pobijedio Belgiju i sada sa Belgijom moramo igrati neriješeno u uzvratnoj utakmici. Iako smo prvi primili gol, nismo bili u panici da nećemo pobijediti. Odmah smo odgovorili sa dva gola, poslije smo uzeli igru u svoje ruke i nismo imali problema", kazao je Medunjanin.

Fudbaler Deportiva tokom utakmice nekoliko puta je ozbiljno zaprijetio golmanu Izraela, no na kraju nije se upisao u listu strijelaca.

"Kad možeš šutiraš, kad ne možeš tu je da neko drugi zabije. Nema veze ko će zabiti, važno je da pobijedimo", zaključio je Medunjanin. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.