Reprezentativac BiH

Medunjanin: Pametnom igrom do pobjede

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin smatra da je glavna formula za pobjedu protiv Izraela pametna igra i davanje svog maksimuma.

"Sami ste vidjeli u prvoj utakmici kada smo izgubili sa 3:0 kako izgleda kada ne igramo onako kako znamo. To se ne smije ponoviti, sada imamo više igrača na raspolaganju i mora biti bolje", rekao je Medunjanin i dodao:

 

"Ipak, utakmica je mogla otići i u našu korist. Da smo iskoristili naše šanse u prvih dvadeset minuta, sve bi bilo drugačije. Ali dobro, ne treba se sada vraćati na tu utakmicu. Igramo pred svojim navijačima a ovdje nikome nije lagano gostovati".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

 

"Najveća snaga Izraela je Zahavi iz Maccabija, koji je ove sezone dao mnogo golova a pogodio je i protiv nas. Naša šansa je da odigramo onako kako znamo i umijemo. Ako to ispunimo, ne bismo trebali imati problema. Moramo pobijediti, moramo igrati pametno. Ako ne pobijedimo, ispali smo iz borbe za prva dva mjesta"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.