Medunjanin se na Instagramu izvinio De Bruyneu

Fenomenalan lažnjak bh. igrača

Medunjanin se na Instagramu izvinio De Bruyneu

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je poraz sinoć od selekcije Belgije s rezultatom 4:3.

Izabranici Mehmeda Baždarevića nisu uspjeli da upišu pobjedu koja nam je bila potrebna kako bi zadržali šanse za plasman u baraž. Belgijanci su poveli veoma rano sa 1:0, ali su naši momci do kraja prvog dijela uspjeli da preokrenu na 2:1 golovima Medunjanina i Višće, no to nam nije bilo dovoljno u nastavku meča.

Zanimljivu objavu na svom Instagram profilu danas je imao upravo Medunjanin koji je odlučio javno da se izvini reprezentativcu Belgije, Kevinu De Bruyneu. Medunjanin je fenomenalnim lažnjakom izbacio iz takta jednog od najboljih igrača gostujućeg tima nakon čega je odlučio da mu se izvini.

A post shared by Haris Medunjanin (@harismedunjanin) on

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti